Centre per a disminuït psíquics, Esplugues de Llobregat

Barcelona

Descripció del Projecte

Acollir unes dependències per a disminuïts psíquics en una planta baixa d'un edifi ci existent, va ser l'objectiu d'aquest projecte. El programa demanava crear tres habitatges independents amb tres dormitoris, una sala d'estar-cuina i els banys corresponents. Els usuaris d'aquests habitatges son persones autosufi cients tot i la seva funcionalitat reduïda. A la zona posterior, on es troba un gran pati corresponent a l'illa d'aquest habitatges, els nous usuaris disposen d'una sortida que els permet tenir un contacte amb l'espai exterior, mantenint una carta privacitat.

situació: Passatge Pablo Ruiz Picasso 3-5, Esplugues de Llobregat, Barcelona.

superfície construïda: 383 m2

data projecte: 2003 - 2005